Με τη συμμετοχή του Τζόναθαν Μενέντες, διεξήχθη την Πέμπτη η προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο. Οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» είχαν διπλή προπόνηση κι ο Τόλης Τερζής προγραμμάτισε τακτική και στατικές φάσεις το πρωί κι ασκήσεις ειδικής αντοχής το απόγευμα.

Την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ για το απόγευμα έχει οριστεί προπόνηση για ένα συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών.

«Όλα έτοιμα για να πάει ο Μορόν στον Άρη»



Δημοσίευμα που φέρνει κοντά τον Άρη με τον μεγάλο του στόχο για την επίθεση, Λορέν Μορόν, έρχεται από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, το «elgoldigital» σημειώνει πως όλα είναι έτοιμα για να "μετακομίσει" ο 29χρονος φορ στους Θεσσαλονικείς και, μάλιστα, ως ελεύθερος. Κάτι στο οποίο, όπως τονίζεται, συμφωνούν κι ο παίκτης κι η Μπέτις όπου ανήκει (μέχρι το 2024).

Δείτε περισσότερα εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: Άρης