Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται από σήμερα στον Άρη, καθώς ξεκινάει η προετοιμασίας της ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν τρεις διεθνείς, την πορεία των οποίων παρακολουθούν και βρίσκονται σε επαφή μαζί τους για να γνωρίζουν την κατάστασή τους.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Λουίς Πάλμα έχουν κάποια θέματα και μοιάζει δύσκολο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε Μαυριτανία (παίζει τα ξημερώματα με το Κονγκό) και Ονδούρα (παίζει στις 3:00 της Τετάρτης με τον Καναδά).

Την ίδια στιγμή, θετικά είναι τα νέα για τον Ενκουλού, ο οποίος διεκδικεί θέση βασικού στο παιχνίδι του Καμερούν (το μεσημέρι με την Ναμίμπια).

Ο Καμαρά αναμένεται να προφυλαχθεί, το ίδιο θα συμβεί με τον Πάλμα και μένει να φανεί πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Ενκουλού στο παιχνίδι για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Στο χειρότερο φεγγάρι του ο Ολυμπιακός, αλλά είναι ακόμα όρθιος»!

Αθανασίου: «Στο καλύτερο του φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, έκανε το αυτονόητο και πάει χωρίς άγχος με την Μπέτις»

Κέρδη για πρώτη φορά και νέα ΑΜΚ 13 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Γκοντσάροβα: «Η Νέα Τούμπα προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος - Κάθε οικογένεια έχει εντάσεις»

Κετσετζόγλου: «Δεν κατανοώ τον λόγο που δεν δόθηκε το πέναλτι στο χέρι - Γνωρίζει καλά την Τσέλιε ο Νίκολιτς»

Παναιτωλικός: «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής και μιας σημαντικής αναμέτρησης, όλοι γήπεδο»

Ολυμπιακός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Ρέτσος

Σταματέλος: «Λογικά προβληματίζει η εικόνα του Ολυμπιακού, αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις…»

Δεσύλλας: «Επιβεβαίωση της ανόδου του Παναθηναϊκού η τεσσάρα - Ηρέμησε με την τετράδα, τελικός με Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ μπαίνει με ισχυρή αυτοπεποίθηση στην τελική ευθεία, παρά τα μεγάλα του προβλήματα»

TAGS: Άρης