Επιστροφή στις προπονήσεις είχαμε σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που ξεκίνησαν προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραiσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs.

Η ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με το πρόγραμμα των «κίτρινων» να περιλαμβάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και παιχνίδια με στόχο την αερόβια αντοχή.

Ο Λούκας Ρουπ έκανε ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμα φορά, ενώ αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα από τους παίκτες του Άρη με πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aλγουαθίλ: «Χαρίσαμε ένα εύκολο γκολ και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί - Δεν φαίνεται καλή η πρώτη εκτίμηση για Έσε»

Λίσι: «Ο στόχος συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα - Θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, έχει δρόμο ακόμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, την ισοπαλία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ανατροπή της ΑΕΚ

Zίβκοβιτς: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μαζί την ξεπεράσαμε - Να μην τα παρατάμε ποτέ» - Τι είπε για ανανέωση

Μοναστηρλής: «Είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Ελουστόντο: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Πιρόλα: «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ - Έχουμε ήδη βελτιωθεί με Αλγουαθίλ»

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Αλγουαθίλ: «Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε - Είναι πολύ νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά»

Σοκ με Γιάκιτς στον ΠΑΟΚ: Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου - Το διάστημα απουσίας του

TAGS: Άρης