Αρκετά είναι τα ανοικτά μέτωπα στον Άρη που καλείται να λύσει ένα-ένα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής πραγματοποίησε ταξίδι στο εξωτερικό για «κίτρινες» υποθέσεις και σήμερα αναμένεται να υπάρξει ραντεβού με τον Τόλη Τερζή, τον οποίο θα ενημερώσει για τα ζητήματα της ομάδας.

Ο παράγοντας των Θεσσαλονικέων αναγνωρίζει πως είναι σχετικά νωρίς για να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες, την ώρα που είναι σε εκκρεμότητα αρκετές αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται και αναμένεται η αντίδραση των παικτών του.

Την ίδια στιγμή, προχώρησε τις συζητήσεις και τις επαφές για υποψήφιους στόχους που μπορεί να απασχολήσουν άμεσα τον Άρη. Στο ραντεβού Παλίκουτσα-Τερζή, δεν αποκλείεται να συμμετέχει και ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

TAGS: Άρης