Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς, μετά τη νίκη επί του συμπολίτη ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Άκης Μάντζιος έχει αναλύσει όλα τα δεδομένα στους παίκτες τους, από τους οποίους περιμένει την ίδια θέληση, πάθος και ανταπόκριση όπως κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού επιστρέφει ο Ροζ που εξέτισε την ποινή του.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπουσέ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Δεληζήση, Ροζ και Σάκιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάσα και Ματίγια, με τον Γκαρσία και τον Γκάμα στα πλάγια. Ο Μπερτόλιο θα είναι πίσω από τον προωθημένο Μάνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Κουέστα, Γκάνεα, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Σίλβα, Τζέγκο, Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

TAGS: Άρης