Η περίπτωση του Μούσα Αλ Τάμαρι έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Άρη και μάλιστα, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει με τον διεθνή Ιορδανό!

Η Λέουβεν, ωστόσο, έχει ήδη απορρίψει μία πρόταση για τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού, καθώς επιθυμία της είναι να τον πουλήσει. Από την πλευρά του, ο Αλ Τάμαρι θέλει πολύ να έρθει στη Θεσσαλονίκη και πιέζει και αυτός όσο μπορεί τη βέλγικη ομάδα, προκειμένου να τον αφήσει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχει συμφωνία με τον Αλ Τάμαρι, ο Άρης μένει να -προσπαθήσει να- συμφωνήσει και με τη Λέουβεν για τον δανεισμό του ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης