Στους ρυθμούς του διεθνούς φιλικού αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα κινείται ο Άρης, που συνέχισε και σήμερα (01/12) την προετοιμασία του για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με το πρόγραμμα των «κίτρινων» να περιλαμβάνει ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδι τακτικής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες έβγαλε τα ράμματα -μετά την επέμβαση που του έγινε για αφαίρεση λιπώματος- και ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Αντιθέτως, οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Σαλέμ Εμπακατά έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή (02/12) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Η ΠΑΕ Άρης έχει ανακοινώσει ότι τα έσοδα του φιλικού αγώνα της Κυριακής (04/12) θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ισραήλ θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Ορτέγα ο Ολυμπιακός, απομένουν λεπτομέρειες!

Ατρόμητος: Η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε – Το πρόγραμμα των φιλικών

Τσορμπατζόγλου: «Στόχος του ΠΑΟΚ να τελειώνει με Γιαννούλη, 8άρι και φορ τις επόμενες μέρες»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βιαστεί για τον αντι-Πινέδα - Ο Νίκολιτς ξέρει τι κάνει ο Ριμπάλτα»

Σαββόπουλος: «Στόχος του Άρη να έχει αριστερό μπακ και στόπερ όταν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη»

Αντύπας: «Η εικόνα του Πόποβιτς και το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακού ενόψει Ναϊμέγκεν»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε δουλέψει και τις αποχωρήσεις και αυτό φαίνεται με Γέντβαϊ και Σιωπή»

Προς επιστροφή στην Τουρκία ο Σιώπης!

Αποχαιρέτησε τον Γέντβαϊ ο Παναθηναϊκός - Το οικονομικό όφελος της συμφωνίας με την Αλ Σαμπάμπ

«Κατάλαβε ο Νίκολιτς όσα χρειάζονται διόρθωση»: Το σχόλιο Τζαλίδη για το 3-2 της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

TAGS: Άρης