Ο Άρης έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Καρδίτσα στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο παιχνίδι της Τετάρτης (7/10, 20:00) κόντρα στην Μπούργκος για τη 2η αγωνιστική του Eurocup.

Στο ανανεωμένο Παλέ θα βρίσκεται και ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων», Ρίτσαρντ Σιάο που θα μιλήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους της ΚΑΕ όπως και με τον Βασίλη Σπανούλη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στο γήπεδο του Άρη θα δώσει το παρών και ο θρύλος του συλλόγου, Νίκος Γκάλης που επικοινώνησε με τη διοίκηση των Θεσσαλονικιών, δίνοντας το «ΟΚ» για να δει από κοντά τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη για τη φετινή σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν παίζει με τη Μπόσνα ο Μοτιεγιούνας - Τι είπε ο Τρινκιέρι για την απόκτησή του

«Bγήκε μπροστά με μια εντυπωσιακή εμφάνιση»: Η ανάρτηση του EuroCup με τα highlights του Όσμαν

Η νίκη του Δικεφάλου και η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι»: Η παρακάμερα του αγώνα ΠΑΟΚ-Μανρέσα

Συμπληρώθηκε το παζλ του ομίλου του Παναθηναϊκού στο EuroCup γυναικών - Το πρόγραμμα του τριφυλλιού

Ταϊρί: «Ο Τρινκιέρι μου είπε να αλλάξω το παιχνίδι - Πιστεύω στον εαυτό μου, ένιωθα καυτός»

Τρινκιέρι: «Παίξαμε πολύ άσχημα - Θα υπέγραφα με το αίμα μου αν ήταν να κερδίζουμε όλα τα ματς ακόμη και έτσι»

Οκάμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά»

Τρινκιέρι: «Δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι αν στο τέλος η φανέλα δεν είναι γεμάτη… αίμα και ιδρώτα»

Καλάθης: «Απίστευτος ο κόσμος - Πρέπει να αποβάλουμε τη νευρικότητα»

Με Όσμαν και Ταϊρί ο ΠΑΟΚ έκανε ποδαρικό με το δεξί στο EuroCup

TAGS: Άρης