Άγνωστο παραμένει αν θα μπει «λουκέτο» στη Σούπερ Λίγκα, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναμένεται να ενημερώσει για τα νέα μέτρα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή δίνει μάχη για να μην υπάρξει η παραπάνω εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα στον Άρη περιμένουν τι ακριβώς θα συμβεί ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χθες η Λίγκα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα γίνει στη Λαμία, όμως στην περίπτωση που ανακοινωθεί το διαφαινόμενο lockdown οι «κίτρινοι» θεωρούν πως δεν συντρέχει λόγος να υπάρξει… μετακόμιση της ομάδας και να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

TAGS: Άρης