Θέλει και Σαρμιέντο ο Άρης!

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι «κίτρινοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Φετφατζίδη με στόχο την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από τρία χρόνια.

Στους Θεσσαλονικείς παρατηρείται γενικότερα έντονη δραστηριότητα με σκοπό την ενίσχυσή τους, καθώς βγήκε κι άλλο όνομα στον… αφρό και συγκεκριμένα του Σαρμιέντο της Μπράιτον.

Το όνομά του προέκυψε από την Αγγλία μέσω δημοσιευμάτων και αυτό που προκύπτει από το εντός των συνόρων ρεπορτάζ είναι ότι πράγματι απασχολεί έντονα τον Άρης. Συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια για την αγορά του, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση.

Ο εξτρέμ από τον Ισημερινό προβιβάστηκε το 2021 στην πρώτη ομάδα των «γλάρων», έχοντας περάσει από τις ακαδημίες τους και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί τους έως το 2027. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε στη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές (με 2 γκολ) στην Championship συν μία στο Λιγκ Καπ. Με την Μπράιτον έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές ο Σαρμιέντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

TAGS: Άρης