Χωρίς τον Ματέο Γκαρσία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Άρης, με τον Αργεντινό εξτρέμ να έχει υποστεί θλάση 1ου προς 2ο βαθμό στους προσαγωγούς και να μένει εκτός μάχης για 15 μέρες.

Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να επανεκτιμάται συνεχώς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, με τους «κίτρινους» να ευελπιστούν ότι θα προλάβει να παίξει με τον Βόλο μετά το Πάσχα.

Ο Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Άρης