Για το γεγονός πως ο Άρης επέλεξε να μην σχολιάσει τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τάσο Νικολόπουλο ο Αλέξης Σαββόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν κάθετος σε αυτή την στάση, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «κιτρίνων» μίλησε και για τη συνύπαρξη των Μορόν και Κουάισον στην ενδεκάδα, λέγοντας πως είναι κάτι πως δουλεύεται από τον Άκη Μάντζιο.

«Η συνύπαρξη του Μορόν και του Κουάισον στην ενδεκάδα δεν ήταν τυχαία, καθώς ο Μάντζιος δουλεύει το σχήμα και με τους δύο στην κορυφή της επίθεσης. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το κρίνουμε αυτό, καθώς συνέβη για πρώτη φορά, ωστόσο πιθανότατα θα το δούμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Σαββόπουλος:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

TAGS: Άρης