Στην υπερδραστηριότητα που υπάρχει στα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, ο οποίος ανέλυσε σε τι στάδιο βρίσκεται η κάθε υπόθεση.

Αρχικά, τόνισε πως είναι ζήτημα ωρών να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κάρλες Πέρεθ, τον οποίο θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς, με τον Άρη και τη Θέλτα να καλύπτουν από κοινού το συμβόλαιό του, αλλά τους «κίτρινους» να επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος του.

Ακόμη, υπογράμμισε πως είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να πάει ο Άρης στα προκριματικά χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ και να αγωνιστεί με λύση ανάγκης τύπου Φρίντεκ.

Τέλος, ο ρεπόρτερ του Άρη ανέφερε πως ο Τεχέρο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παρτενέρ του Φαντιγκά στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ φαίνεται πως υπάρχει ένα κόλλημα με την περίπτωση του Ντάνι Γκόμεθ, καθώς δεν υπάρχει κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα.

Ακούστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

TAGS: Άρης