Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει ο Άρης στο μεταγραφικό μέτωπο, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να κλείσουν σημαντικές υποθέσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο για αρκετές περιπτώσεις.
Ο Ρικάρντο Βέλιο αναμένεται σήμερα (16/08) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Άρη. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα αποκτηθεί από τη Φαρένσε, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς. Ο 27χρονος Άγγλος αριστερός μπακ με καταγωγή από τη Νιγηρία, είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2023/24, ενώ την περασμένη περίοδο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Ρίο Άβε. Ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Άρης βρίσκεται κοντά στο να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.
Την ίδια στιγμή, ο Άρης επιχειρεί να κάνει τη μεγάλη κίνηση με την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που, εφόσον αποκτηθεί, μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα.
Όπως ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος, ο ίδιος ο Γκαρθία έδωσε το έναυσμα στον Άρη να κυνηγήσει την υπόθεσή του, καθώς επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα. Οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο αναφοράς, όμως πλέον απομένει να βρεθεί λύση και με την ομάδα του, τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.