Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον Αλέξη Σαββόπουλο να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία δεδομένα για την ενδεκάδα, τον Φαμπιάνο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Όπως ανέφερε ο Σαββόπουλος, δεν αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Κουαμέ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, ωστόσο σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των «κίτρινων», θα αποτελούσε ρίσκο για τον Μιχάλη Γρηγορίου να τον ξεκινήσει αντί του Μανού Γκαρθία και παράλληλα να επιλέξει σχηματισμό με δύο επιθετικούς.

Ιδιαίτερη σημασία έχει και η κατάσταση του Φαμπιάνο, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση. Η παρουσία του θεωρείται πολύ σημαντική για τον Άρη και η συμμετοχή του αποτελεί ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Σαββόπουλος σημείωσε πως το ιδανικό σενάριο για τον Άρη θα ήταν η απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ, ενός στόπερ και ενός αριστερού εξτρέμ. Εφόσον ολοκληρώνονταν και οι τρεις κινήσεις, θα μπορούσε να γίνει λόγος για ένα εξαιρετικό καλοκαίρι σε επίπεδο σχεδιασμού.

Ο Άρης, όπως μετέφερε, εξετάζει περιπτώσεις και για τις τρεις θέσεις και ήδη υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, για να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Παράλληλα, ο Αλφαρέλα αναζητά ομάδα στην Πολωνία, ενώ τόσο ο Δώνης όσο και ο Γαλανόπουλος εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης. Στην περίπτωση του Μάικιτς έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός, με τον χρόνο πάντως να πιέζει, καθώς όσο πλησιάζει το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, τόσο δυσκολεύει η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης