Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (01/03, 20:00) μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Γρηγορίου τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα χρειάζεται μπουστάρισμα και να βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη δική του πινελιά. Ο Άρης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση του Παναθηναϊκού, αλλά έχει ένα ζήτημα με την απουσία του Γένσεν. Είναι η 4η φορά που τραυματίζεται και αλλάζει το πλάνο για τη μεσαία γραμμή», ανέφερε αρχικά και σημείωσε μια πιθανή ενδεκάδα.

«Θα δούμε 4-4-3, βλέπω Καντεβέρε στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Κουαμέ, θα επιστρέψει και ο Αθανασιάδης στο τέρμα. Πολύ τακτική, βίντεο, αναλύσεις αυτές τις ημέρες. Προσπαθεί ο Γρηγορίου να περάσει όσα περισσότερα μπορεί σε τόσες λίγες ημέρες. Ζητάει να είναι οι ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένοι. Η συμφωνία με τον Γρηγορίου χρονολογείται εδώ και ένα μήνα και τόσο καιρό δούλευε πάνω στην ομάδα», ολοκλήρωσε ο ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη.

Ακούστε παρακάτω το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης