Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Άρη έκανε χθες ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος επέστρεψε στον «κίτρινο» πάγκο μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο Έλληνας προπονητής φρόντισε από την πρώτη στιγμή να στείλει το μήνυμα σε όλους τους παίκτες, αφού τους ενημέρωσε πως είδε όλα τα παιχνίδια, και υπογράμμισε πως «ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Από σήμερα θέλω να σηκώστε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Μία από τις πρώτες αλλαγές που έγιναν αντιληπτές με την επιστροφή του Μάντζιου είναι η επανενεργοποίηση του Αντρέ Γκρέι, όπως αποκαλύφθηκε από το βίντεο της ΠΑΕ στο YouTube.

Ο Μάντζιος εκτιμά πως ο Τζαμαϊκανός φορ μπορεί να δώσει λύσεις και για αυτό τον λόγο τον ενσωμάτωσε στην ομάδα.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Κίκε Σαβέριο ακολούθησαν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: Άρης