Άλλος ένας παίκτης προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες στον Άρη. Ο Σωκράτης Διούδης.
Ο τερματοφύλακας των κίτρινων υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αποκόμισε πριν την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.
Από τις εξετάσεις αυτές διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάζει τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Έτσι θα απουσιάζει από το ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 20:00 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- είναι δύσκολο να δώσει το «παρών» και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 20 Δεκεμβρίου για την 15η αγωνιστική.
Πλέον, μετά τον τραυματισμό του Διούδη, οι διαθέσιμοι τερματοφύλακες για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι οι Αθανασιάδης και Μάικιτς, με τον πρώτο να φαίνεται ως τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του Διούδη στην αρχική 11άδα της ομάδας.