Την προετοιμασία του για τη δύσκολη εκτός αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε με προπόνηση στο Δασυγένειο η ομάδα του Άρη. Οι «κίτρινοι» μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα πριν το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος, έδωσε βάση στην τελευταία προπόνηση στις ασκήσεις ταχυδύναμης και τα παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο και πάλι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φαμπιάνο, αλλά και τον Ζουλ οι οποίοι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεδομένα θα απουσιάσουν από το ματς με τον ΠΑΣ, ενώ θα κάνουν αγώνα δρόμου για το ματς με τον Παναιτωλικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

TAGS: Άρης