Ο Άρης δίνει δύο πολύ δυνατά τεστ στην Κύπρο, λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει αύριο (11/09) στις 18:00, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Κυριακή 13/09 στις 15:45 τον Ερυθρό Αστέρα, σε δύο τεστ… EuroLeague. Στο τουρνουά συμμετέχει επίσης ο Ολυμπιακός.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα (10/09) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και το απόγευμα αναχωρεί αεροπορικώς για την Κύπρο.

Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν οι τραυματίες Άνταμ Μοκόκα, Στέλιος Πουλιανίτης και Γιώργος Τανούλης, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, καθώς και ο ασθενής Στέφαν Γιόβιτς.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ, Βασίλης Τολιόπουλος, Νένο Ντιμιτρίγεβιτς, Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ματ Μόργκαν, Ι Τζέι Λίντελ,Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κεμ Μπιρτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Παρασκευή 11/09

18:00 Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

21:00 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 13/09

15:45 Άρης – Ερυθρός Αστέρας

18:00 Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης