Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (01/03, 20:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα μετρά δύο συνεχόμενες νίκες και δοκιμάζεται στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε σήμερα (28/02) με μία απογευματινή προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του, ενώ πριν από την προπόνηση, το προπονητικό τιμ ανέλυσε τον αντίπαλο στους παίκτες με τη χρήση βίντεο.

Ο Βετούλας θα πρέπει να «κόψει» έναν εκ των Κούπερ, Χοτζ, Γούντμπερι, Φιγκερόα, Τζούστον, Ουίλις και Ρόμπερτς, απόφαση την οποία θα πάρει ανήμερα του αγώνα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουν την ιδιαίτερη σημασία αυτών των ντέρμπι, όμως ο αγώνας είναι σημαντικός και για βαθμολογικούς λόγους. Εμείς έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να κοιτάξουμε ψηλότερα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με ευχέρεια τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο τακτικό πλάνο μας, αλλά σε τέτοιους αγώνες αυτό που έχει σημασία είναι ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη. Κι αυτό θα φανεί από την επιθετικότητα που θα έχουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού

Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό o Παπανικολάου!