Ολοταχώς για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών οδεύει, αν και έχει δρόμο ακόμα μπροστά της, η Αρμάνι. Οι Ιταλοί διέλυσαν την Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο (99-74) και θέλουν να κάνουν το colpo grosso με την είσοδο στην οκτάδα της Ευρωλίγκας!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι νικητές ανέβηκαν στο 14-16, μαζί με Βαλένθια και Εφές, ενώ από την άλλη πλευρά οι Βαυαροί υποχώρησαν στο 11-19 και απειλούνται από τον Παναθηναϊκό. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ομπστ με 27 πόντους, ενώ ξεχώρισε και ο Νέιπιερ με 20.



Το ματς

Οποιαδήποτε κουβέντα για το πρώτο δεκάλεπτο δεν έχει καμία ουσία, αφού η Αρμάνι Μιλάνο διέλυσε την Μπάγερν Μονάχου με μαγική επίθεση και σκληροτράχηλη άμυνα, δείχνοντας από νωρίς τα δόντια της. Το +17 (25-8) από νωρίς νωρίς, ήταν κάτι σαν προ οικονομία για το τι θα γινόταν. Οι Ιταλοί έστειλαν τη διαφορά ακόμα και στο +23 (34-11), αν και σιγά σιγά εμφανίστηκαν ψήγματα αντίδρασης, με τον Ομπστ να κάνει εμφάνιση καριέρας και να μειώνει στο -13 στο ημίχρονο (49-36).

Οι βολές του Τόμας και του Σιλντς άνοιξαν την ψαλίδα στο +21 (69-48), με τους Γερμανούς να παλεύουν με κάθε τρόπο για να ισορροπήσουν τα πράγματα (69-54), κάτι που όμως δεν άφησε ο Μπάρον με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (72-54). Η τελευταία περίοδος είχε απλά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στο +29 (99-70) προς το φινάλε, αλλά το τελικό 99-74 να είναι και... λίγο.

Αναλυτικά τα στατιστικά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube