Από το κρεβάτι του… πόνου θα δει ο Έτορε Μεσίνα την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μονακό (23/12, 21:30), για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ιταλός κόουτς ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν θα είναι σε θέση να κοουτσάρει την ομάδα του κόντρα στους Μονεγάσκους. Στην άκρη του πάγκου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Μάριο Φιορέτι.

Από 'κει και πέρα, η Αρμάνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κέβιν Πάνγκος, Σαβόν Σιλντς, Τζίτζι Ντατόμε, ενώ από ίωση ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα και ο Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό και έτσι δεν είναι στο 100%.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ύπουλο το ματς με Μπάγερν, αλλά ο συγκεντρωμένος Παναθηναϊκός νικάει - Να βγει μπροστά ο Σορτς»

Ζέρβας: «Έτσι έφτασε ο Ολυμπιακός να είναι πολύ καλά – Το group therapy των παικτών»

Euroleague: Γαλλικός «εμφύλιος» και ματσάρες σε Μιλάνο, Ντουμπάι και Τελ Αβίβ

Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR: Αποστολή στο Μόναχο χωρίς Ναν για τους «πράσινους»

Μιλουτίνοφ: «Δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά»

Πενιαρόγια: «Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στην άμυνα - Να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε»

Μπαρτζώκας: «Για εμάς ήταν σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με σεβασμό στην Παρτίζαν»

Βεζένκοφ: «Ήταν ολοκληρωτική εμφάνιση, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»

Παπανικολάου: «Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν στο παρκέ»

«Το έκανε πολύ εύκολο με τη σοβαρότητά του ο Ολυμπιακός, συνεχίζει σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα