Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ούτε στο Μιλάνο, γνωρίζοντας την ήττα (90-79) από την Αρμάνι, που τον έριξε στο 11-11.

Μόνο οι Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας διακρίθηκαν από την ομάδα του Πειραιά, καθώς οι υπόλοιποι δεν βοήθησαν στο ίδιο επίπεδο, ενώ μερικοί εξ αυτών δεν βοήθησαν καθόλου.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Χάρισον (5): Αγωνίστηκε για περίπου 21 λεπτά. Πέτυχε 8 πόντους, αλλά ουσιαστική βοήθεια δεν έδωσε. Από την στιγμή μάλιστα που είναι ο… σουτέρ της ομάδας, τα 0/4 τρίποντα είναι βαρύ για εκείνον.

Σπανούλης (-): Πέρασε και δεν… ακούμπησε ο αρχηγός. Συμμετοχή μόλις 4 λεπτά και -3 αξιολόγηση, με καμία προσπάθεια για σουτ, μόλις 1 ριμπάουντ, 1 λάθος και τρία φάουλ.

Σλούκας (7): Πάλεψε πάρα πολύ και αγωνίστηκε για 33:46’’. Είχε 17 πόντους με 5/7 τρίποντα και 7 ασίστ. Αλλά, 0/5 δίποντα και 4 λάθη.

Μάρτιν (6): Στα περίπου 21 λεπτά που έπαιξε είχε 7 πόντους, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι έκανε τη… διαφορά. Είχε 4 ριμπάουντ και όλα επιθετικά, με 3/7 δίποντα και εύκολα χαμένα καλάθια.

Βεζένκοβ (9): Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Έκανε νταμπλ-νταμπλ με 18π. και 10 ριμπάουντ. Προσπάθησε πάρα πολύ σε άμυνα και επίθεση.

Πρίντεζης (6): Είχε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ, σε 20:25’’. Δεν είχε πολύ παιχνίδι μέσα στη ρακέτα που είναι το δυνατό του σημείο και είχε 2/2 δίποντα, με αποτέλεσμα να αναλωθεί στην περιφέρεια, που είχε 1/5 τρίποντα.

Ζαν-Σαρλ (4): Ούτε εκείνος έκανε τη διαφορά. Πέτυχε τρία καλάθια, αλλά δεν… εντυπωσίασε κιόλας, ενώ η νωθρότητά του του κόστισε και σε χαμένα λέι απ και σε εύκολα καλάθια των αντιπάλων.

Τζένκινς (7): Τίμησε και τα 25:38’’ που αγωνίστηκε. Έτρεξε, έκλεψε μπάλες, πρόσφερε 8 πόντους, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Έλις (2): Και το «2» στη βαθμολογία είναι όσο οι πόντοι που πρόσφερε, τα ριμπάουντ και η… αξιολόγησή του. Συμμετοχή μόλις 9:26’’ και κανείς δεν… θυμάται πότε πάτησε στο παρκέ. Ούτε τζάμπολ από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν κατάφερε να πάρει...

ΜακΚίσικ (5): Το σώμα πρόθυμο, αλλά το… πνεύμα όχι. Είχε όρεξη, ήθελε να βγάλει ενέργεια, αλλά περισσότερο πληρώνει την επιπολαιότητά του και δεν πρόσφερε πολύ σε αυτό το ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube