Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και το προβάδισμα που απέκτησε πριν το ημίχρονο, η Κύπρος αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) σε ισόπαλη αναμέτρηση με την Αρμενία που έγινε στο «Βαζγκέν Σαρκσιάν» και πλέον στρέφει την προσοχή της στα προκριματικά του Eyro 2024.

Ο Ανδρέας Καρώ άνοιξε το σκορ 43' με κεφαλιά, αλλά με δύο προσωπικά γκολ του Γκραντ-Λέον Ράνος στο 50' και το 59', γύρισε το ματς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δημήτρης Χριστοφή στο 82' από κοντά, ενώ στο 88' Κωστάκης Αρτυματάς αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Από εδώ και πέρα η Κύπρος στρέφει το βλέμμα της στα προκριματικά του Euro 2024, όπου μέχρι στιγμής μετρά μια ήττα από τη Σκωτία με 3-0. Η παρουσία Ισπανίας, Νορβηγίας και Γεωργίας καθιστά τρομερά δύσκολη την αποστολή της για πρόκριση, αν και θα το παλέψει.

Αρμενία (Ολεξάντρ Πετράκοφ): Μπούντσεφ, Νταβιντιάν (46? Χοφχανισιάν), Χαρογιάν, Ιβού, Σπέρτσιαν, Ράνος (65? Σανγκογιάν), Πιλογιάν (46? Αρουτιουνιάν), Γκουμπασαριάν, Τικνιζιάν (78? Μαργκαριάν), Ανταμιάν (65? Σερομπιάν), Μπιτσαχτσιάν (65? Μπαρσεντζιάν).

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Παναγή, Μ. Ιωάννου (46? Αντωνιάδης), Καρώ, Ρομπέρζ (46? Αρτυματάς), Λαΐφης, Φιλιώτης, Κούσουλος (46? Χ. Κυριάκου), Σπόλιαριτς, Χαραλάμπους (76? Λοΐζου), Τζιωνής (67? Εφραίμ), Κακουλλής (67? Χριστοφή).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube