Με επιστολή του προς το δικαστήριο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεταξύ 2008-2011.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον βάρυναν για το Koriopolis, επικαλείται αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και τονίζει πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να λείπει εκτός Ελλάδας.

Παράλληλα, κάνει γνωστό πως επειδή είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία είναι κατηγορούμενος, δεν θα ήθελε στην παρούσα φάση να καταθέσει.

Γι’ αυτό, λοιπόν, παραπέμπει στην απολογία που είχε δώσει για το Koriopolis, όσο ακόμα ήταν κατηγορούμενος, υπογραμμίζοντας πως ό,τι είχε να πει για το εν λόγω σκάνδαλο, το έχει κάνει στον ειδικό ανακριτή.

Η… μπάλα, πλέον, περνάει στο δικαστήριο, το οποίο έχει περιθώριο ως την επόμενη συνεδρίαση (27/3) να αποφασίσει αν θα επιμείνει στην κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα συνεχίστηκε κανονικά η δίκη για το Koriopolis στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με τους ποδοσφαιριστές Καμπάνταη, Κόρμπο, Δωροβίνη, Χανιώτη και Κακαρά, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλο και τους δημοσιογράφους, Κώστα Βαξεβάνη και Γιώργο Ριζεάκο να καταθέτουν ως μάρτυρες. Ουδείς εξ αυτών… φώτισε την υπόθεση, ενώ πιο συγκεκριμένα οι προαναφερθέντες παίκτες ανέφεραν πως ουδέποτε κάποιος τους πλησίασε και τους ζήτησε να στήσουν κάποιο παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»