Αρνητικά φέρεται να απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού, τόσο ο Ρομπίνιο, όσο και η διοίκηση της Μίλαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport” το οποίο αναπαράγεται από τον ιταλικό τύπο, η πρόταση των "ερυθρολεύκων" (για μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς) δεν κάλυψε τους "ροσονέρι", αλλά ούτε και τον ίδιο τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «η Μίλαν και ο παίκτης δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και περιμένουν νέες βελτιωμένες». Επισημαίνεται εξάλλου το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ, τα Αραβικά Εμιράτα και την Βραζιλία.

Εξάλλου, χθες η μάνατζερ του Ρομπίνιο άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει επαφή μεταξύ του παίκτη και της Μίλαν. Όπως δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη υπόθεση να τραβήξει για αρκετές μέρες ακόμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»