Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-2) ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτές από Ζόρια (0-3) και Μπράγκα (2-4) δημιουργώντας ένα αρνητικό ρεκόρ για την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχασε τρίτο σερί ματς στην έδρα της και ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της, που κρατούσε από το μακρινό 1986. Τότε είχε ηττηθεί διαδοχικά από Ολυμπιακό (0-1), ΠΑΟΚ (1-2) και ΟΦΗ (0-1), με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Ολλανδός προπονητής Αμπ Φαφιέ και να πάρει τη θέση του ο Νίκος Αλέφαντος.

Ούτε τη σεζόν του υποβιβασμού της, το 2012/13, δεν είχε η ΑΕΚ τρεις σερί εντός έδρας ήττες!

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν την τρέχουσα σεζόν τέσσερις ήττες στο ΟΑΚΑ στις αρχές Δεκεμβρίου. Ακόμη νωρίτερα είχε χάσει η ΑΕΚ τέσσερις φορές στο «σπίτι» της πριν δύο χρόνια, όταν είχε ηττηθεί σε όλα τα ματς των ομίλων του Champions League, από Μπενφίκα (2-3), Μπάγερν (0-2) και Άγιαξ (0-2), αλλά και από τον Ατρόμητο (0-2).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.