Αρνητική ήταν η απάντηση του Σάββα Παντελίδη στον Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τη νέα σεζόν στην Football League.

Ο έμπειρος πρώην προπονητής του Ηρακλή, είχε στα χέρια του εδώ και μέρες πρόταση από τους «κίτρινους», αλλά είπε «όχι», με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης, συνεχίζει στις επαφές με άλλους προπονητές, με τον πρώην του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, να είναι στη λίστα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

TAGS: Άρης