Σε μπελάδες χωρίς να το θέλει μπήκε ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ! Συγκεκριμένα, μια τρελή θαυμάστριά του τον κυνηγούσε επίμονα επί ένα χρόνο σε όποιο μέρος πήγαινε, ενώ δέχτηκε διάφορες επιστολές και υλικό άσεμνου περιεχομένου, με τη γυναικά να έχει βρεθεί ακόμα και στο σπίτι του, αλλά και στα αγαπημένα του εστιατόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «The Sun», ο αμυντικός της Λίβερπουλ δοκίμασε διάφορους τρόπους για να την αποφύγει, αλλάζοντας αριθμό τηλεφώνου, ενώ εγκατέστησε περαιτέρω συναγερμούς στο σπίτι του.

Μάλιστα, ο αγανακτισμένος Άρνολντ αναγκάστηκε να προσλάβει έναν σωματοφύλακα και έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να προστατευτεί, σε μια ασυνήθιστη συνθήκη που τον επηρέασε αρκετά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι reds γνωρίζουν τις συνθήκες και πιστεύουν πως παρέχουν την πλήρη στήριξη στον παίκτη τους.

«Αυτός ήταν περισσότερο από ένας χρόνος κόλασης για τον Τρεντ. Αυτή η γυναίκα έχει τρομοκρατήσει αυτόν και την οικογένειά του, βομβαρδίζοντάς τον με ξεκάθαρα μηνύματα, κρατώντας τον αριθμό του και καλώντας τον ασταμάτητα και στέλνοντας επιστολές και άσεμνο υλικό στο σπίτι του. Ήταν μια πραγματικά ανησυχητική στιγμή και ο Τρεντ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο», τονίζει το ρεπορτάζ του Αγγλικού Μέσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!