Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχει μεταφερθεί η δεκάχρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα, και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην οδό Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Το κορίτσι, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ στο πλευρό της βρίσκονται παιδοψυχολόγοι. Η 10χρονη, παρότι εξουθενωμένη, είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια που είπε το κορίτσι στους ανθρώπους που την εντόπισαν, δεν μπορούν να βοηθήσουν πολύ τις αστυνομικές έρευνες. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περιμένουν να περάσουν λίγες ημέρες προκειμένου να της μιλήσουν ξανά και να της ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων που την εντόπισαν η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε έξω από το σχολείο της στην Τούμπα της είχε φορέσει ακόμη και χειροπέδες.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία

Χανιά: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε χωράφι στις Βουκολιές – Στο μικροσκόπιο δύο εξαφανίσεις γυναικών