Αφού σάρωσε όλα τα ρεκόρ, αφού κατέκτησε 22 ολυμπιακά μετάλλια κι αφού πέρασε πολλές προσωπικές περιπέτειες τα τελευταία χρόνια, ο Μάικλ Φελπς αποφάσισε να νοικοκυρευτεί.

Ο 29χρονος κολυμβητής ανακοίνωσε μέσω Instagram πως αρραβωνιάστηκε τη Νικόλ Τζόνσον, με την οποία διατηρούσε δεσμό με αρκετές διακοπές από το 2007. «Είπε ναι», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία με τη μνηστή του.




Η Νικόλ Τζόνσον, Μις Καλιφόρνια το 2010 και συνομήλικη του Φελπς, έγραψε με τη σειρά της: «Θα γίνω κυρία».




Ο Φελπς μετά την αποχώρησή του από τις πισίνες αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Πέρσι βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και τιμωρήθηκε με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, ενώ παράλληλα υποχρεώθηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Προ λίγων μηνών η Τέιλορ Τσάντλερ, μια 41χρονη που άλλαξε φύλλο, ανέφερε πως είχε ερωτικό δεσμό μαζί της, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει την ιδιαιτερότητά της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλεξάνδρου: Ασύλληπτο τρολάρισμα στην Ελληνίδου για το styling στη συναυλία της

Άννα Βίσση: Δεν θα πιστεύετε ποιός της κάνει personal training τώρα που είναι στη Νέα Υόρκη

Instagram Vs Reality: Ο Fipster... έδωσε το πώς τραβήχτηκε αυτή η φωτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Τόνια Σωτηροπούλου: Προσπάθησε να παίξει γκάιντα και φαντάζεστε πώς πήγε αυτό

Kevin Hart – Ludacris: 330.000 ευρώ την εβδομάδα για να χορέψουν το «Ελεύθερος» του Αργυρού στην Πάρο

Κατερίνα Δαλάκα - Θέμης Αμβροσιάδης: Νέο ταξίδι του ζευγαριού στο Μπαλί

Δώρα Παντέλη: Το mood της στις διακοπές είναι «τι να μαγειρέψω στον άντρα μου για μην μου ζητήσει να ξαναμαγειρέψω»!

Άντζελα Γκερέκου: Τα επίμονα σινιάλα στον δρόμο από αυτοκίνητο που την ακολουθούσε και η έκπληξη που δεν περίμενε

Θες να ξεπεράσεις έναν χωρισμό; Αυτά τα 3 Ζώδια πρέπει να πάρεις τηλέφωνο

Χριστίνα Μπόμπα: Ο Σάκης Τανιμανίδης φροντίζει να φοράει προκλητικά ρούχα και οι κόρες της... glitter και στρας!