Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Άρσεναλ. Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η αγορά του από τη Μάντσεστερ Σίτι στοίχισε πάνω από 50 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος είχε 236 συμμετοχές και 95 γκολ την τελευταία πενταετία με τη Σίτι κατακτώντας μαζί της τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του με 19 γκολ σε 56 εμφανίσεις πανηγυρίζοντας μαζί της το Κόπα Αμέρικα το 2019, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο το 2018.

Πήρε ήδη τη φανέλα με το «9» και προορίζεται για βασικός επιθετικός των «κανονιέρηδων» που οδεύουν στη μετα-Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ εποχή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να αποκτήσει έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου. Γνωρίζω προσωπικά τον Γκαμπριέλ και έχει πετυχημένη παρουσία στην Premier League. Η περίπτωσή του ήταν στα ραντάρ μας εδώ και πολύ καιρό και καταφέραμε να πάρουμε έναν παίκτη που όλοι θέλαμε», ανέφερε ο Μίκελ Αρτέτα, προπονητής της Άρσεναλ που είχε συνεργαστεί ως βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Βραζιλιάνο στη Σίτι.

Τον διεθνή άσο αποχαιρέτησε η Μάντσεστερ Σίτι ευχόμενη τα καλύτερα για τον ίδιο στη συνέχεια της καριέρας του.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»