Έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ! Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στον διεθνή χώρο, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του φορ της Σπόρτινγκ.

Αρχικά έγραψε ο Νικολό Σκίρα ότι ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού, θα αγωνίζεται προσεχώς στους Λονδρέζους, ενώ ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίσιο Ρομάνο τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τονίζοντας ότι η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους πλησιάζει μετά τις νέες επαφές των δύο πλευρών και πως δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις. Διότι ο 27χρονος… ψηφίζει ξεκάθαρα Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν 70+10 εκατ. ευρώ που θέλει η Σπόρτινγκ.

Συνεπώς οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους έναν… κανονιέρη, που θα τεθεί στη διάθεσή του Μικέλ Αρτέτα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει 220 γκολ σε 395 ματς στην επαγγελματική του καριέρα. Με τα «λιοντάρια» έχει 97 γκολ και 28 ασίστ σε 102 αγώνες από το 2023. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 54 τέρματα σε 52 αγώνες!







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον νέο της αθλητικό διευθυντή

Τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν πλήρως τον Κάρικ

Κινούνται νομικά οι ομάδες της Premier και πιέζουν για τιμωρία της Σίτι!

Έκαναν… υπολογισμούς για να κυνηγήσουν τις αποζημιώσεις οι αντίπαλοι της Σίτι!

Απ’ τον Σερ Άλεξ, μέχρι τον… Ρότζερς και τον Μουρίνιο: Ποιοι θα έπαιρναν τα πρωταθλήματα της Σίτι αν της αφαιρούνταν!

Ήρθε το πρώτο μεγάλο σοκ για τη Σίτι: Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει!

Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον τρόπο να μειώσει το χρέος του 1 δισ. με… αναμνηστικά από το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ»!

Premier League: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Κωστούλας!

Ρόμπερτσον για τη σεζόν μετά τον θανάτο του Ζότα: «Ήταν φρικτό, στη Λίβερπουλ τότε δεν μας ενδιέφερε το ποδόσφαιρο»