Μια πολύ όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ.

Ο Ιβάν Τόνι εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Νόργκααρντ και με κεφαλιά σε, ουσιαστικά, κενή εστία σκόραρε και «σόκαρε» τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο πρώτος σκόρερ της Μπρέντφορντ μάλιστα έτρεξε στον πάγκο και κατά τον πανηγυρισμό του σήκωσε μια φανέλα που έγραφε «είμαστε όλοι μαζί σου Σέρχι», αφιερώνοντας το γκολ του στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του και νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, ο οποίος έχασε προ ημερών τη μητέρα του.

Μάλιστα, όλη η ομάδα ήταν εκεί για να πανηγυρίσει παρέα με τον Τόνι και να στείλει το δική της μήνυμα στήριξης στον Κανός, ο οποίος ανήκει στην Μπρέντφορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!