Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, έχει θέσει ως στόχο την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και στο στόχαστρο του φαίνεται να έχει τον μέσο της Μίλαν, Σάντρο Τονάλι. Για το λόγο αυτό οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνομιλίες υποστηρίζει το «Calcio Mercato».

Για τον 22χρονο Ιταλό οι «ροσονέρι» αξιώνουν το ποσό των 56 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο Τονάλι θωρείται ένας εκ των βασικών στελεχών της Μίλαν καθώς συνέβαλε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν όπου οι Μιλανέζοι κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 11 χρόνια και ο Στέφανο Πιόλι δεν θα ήθελε ένα από τα πιο χρήσιμα γρανάζια του στο κέντρο να αποχωρήσει.

Η Άρσεναλ να σημειωθεί πως έχει δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα από τις ομάδες της Premier League, έχοντας ξοδέψει περίπου 132 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής.





Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόνταψε και κόντρα στην Μπέρνλι η Λίβερπουλ - Αναστήθηκε η Τσέλσι

«Ο Μανδάς συμφώνησε με την Μπόρνμουθ - Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με τη Λάτσιο»

Μεταμορφωμένη Γιουνάιτεντ πήρε το ντέρμπι με τη Σίτι και έκανε δώρο στην Άρσεναλ!

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Μπόβε: Έκλεισε στη Γουότφορντ και ανακοινώνεται!

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»