Ο Τόμας Πάρτεϊ, ο οποίος απουσίαζε από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω ενόχλησης στη βουβωνική χώρα, θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε ο Μικέλ Αρτέτα.

«Δυστυχώς, αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση κα δε φαίνεται καλά. Χρειάζεται περισσότερες εξετάσεις. Πιστεύουμε ότι θα λείπει για μερικές εβδομάδες.Φαίνεται να είναι στη βουβωνική χώρα αλλά μπορεί και κάπου ενδιάμεσα», εξήγησε ο τεχνικός των κανονιέρηδων σε δηλώσεις του στο Arsenal.com .



Προηγουμένως, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως ο 30χρονος μέσος δε θα ‘ναι διαθέσιμος για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σε ξένα δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο χρόνος αποθεραπείας του Πάρτεϊ μπορεί να ανέλθει και στους 3 μήνες, προκαλώντας την αντιτων οπαδών του κλαμπ που κάνουν λόγο για «πολλούς τραυματισμούς κάθε σεζόν».

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον νέο της αθλητικό διευθυντή

Τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν πλήρως τον Κάρικ

Κινούνται νομικά οι ομάδες της Premier και πιέζουν για τιμωρία της Σίτι!

Έκαναν… υπολογισμούς για να κυνηγήσουν τις αποζημιώσεις οι αντίπαλοι της Σίτι!

Απ’ τον Σερ Άλεξ, μέχρι τον… Ρότζερς και τον Μουρίνιο: Ποιοι θα έπαιρναν τα πρωταθλήματα της Σίτι αν της αφαιρούνταν!

Ήρθε το πρώτο μεγάλο σοκ για τη Σίτι: Κρίθηκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει!