Η Άρσεναλ έβαλε τέλος στην... κατάρα και στο κάκιστο σερί που έτρεχε τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και με σκορ 1-0 ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ αποθέωσε τους «πολίτες» αφού -όπως τόνισε- οι παίκτες του νίκησαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

«Μπορούσες να το.. μυρίσεις στην ατμόσφαιρα πως ήταν πολλά χρόνια που είχαμε να τους νικήσουμε. Νομίζω πως απόψε (σ.σ. χθες) νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο χωρίς αμφιβολία.

Το κάναμε με σπουδαίο τρόπο αφού υπήρχαν στιγμές που χρειάστηκε να υποφέρουμε και στιγμές που δείξαμε πραγματική επιθυμία, αποφασιστικότητα και πίστη να τους νικήσουμε. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Έστειλε μήνυμα στην ομάδα να συνεχίσουν να πιστεύουν σε ό,τι κάνουν επειδή είναι ένα φανταστικό γκρουπ παικτών
», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε:

«Πέρυσι χάσαμε με δύο διαφορετικούς τρόπους, η ομάδα έδειξε πραγματική ωριμότητα απόψε η οποία έρχεται από την εμπειρία. Μερικές φορές την χρειάζεσαι για να γίνεις καλύτερη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του