Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Θέσαρ Άρθο. Ο Ισπανός στόπερ, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ήττα στα συνεχόμενα ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο «δώρο» που δεν ήρθε από την Σεβίλλη.

«Ίσως τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επηρεάσει την εικόνα μας σήμερα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τώρα τα παιχνίδια στην έδρα μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δούμε».

Για τον χαμένο τελικό της Σεβίλλης στο Κύπελλο Ισπανίας: «Περιμέναμε το δώρο από την Σεβίλλη, δεν ήρθε, εμείς συνεχίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: A.E.K.