Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, οι ομογενείς της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσι και του Κονέκτικατ «έβαψαν» την 5η Λεωφόρο στα γαλανόλευκα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος greeknewsonline.com, Ελληνοαμερικανοί όλων των ηλικιών, αρκετοί ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές του τόπου τους, παρέλασαν με τους 100 και πλέον συλλόγους, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες τους, τις κοινότητές τους, τα σχολεία και τους φοιτητικούς τους συλλόγους και άλλους ομογενειακούς φορείς, με 43 άρματα και 11 φιλαρμονικές.

Ιδιαίτερο χρώμα και τόνο έδωσε η παρουσία των Ευζώνων της Ελληνικής Προεδρικής Φρουράςψη συμμετοχή των σημαιοφόρων του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, των φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Χορευτικός Ομιλος Ορεστιάδας, ο Σύνδεσμος των Βατραχανθρώπων.

Τελετάρχες ήταν ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Αντριου Κουόμο, η εισαγγελέας του Nassau County στο Λονγκ Αϊλαντ, Μαγδαληνή Σίγκα και ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας.



Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»