Άγγιξε τη νίκη, αλλά τελικά δεν την πήρε. Πανθρακικός και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 83’ με τον Ιγκόρ που ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Μαλεζά, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Ράφαελ.

Δοκάρι με τον Ρουσκουγιέδα είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 27’, όταν και εκτέλεσε φάουλ ο μέσος των Αγρινιωτών.

Τους 28 βαθμούς έφθασαν οι γηπεδούχοι και τους 42 οι φιλοξενούμενοι, που έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα της παιχνίδια, αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.


Το ματς

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες αγωνιστικά. Άλλωστε το μαρτυράει και η διαφορά 14 βαθμών που είχαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός είναι πιο ποιοτική ομάδα και το πιο… ανοιχτό παιχνίδι θα του ταίριαζε πιο πολύ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και έχει δείξει ότι είναι καλός και στην άμυνα.

Αντιθέτως, ο Πανθρακικός που ξέρει ότι δεν θα του ταίριαζε ένα τέτοιο τέμπο, προσπάθησε να κάνει σφιχτό το ματς και τα κατάφερε στο πρώτο μέρος, με τις αξιοσημείωτες φάσεις να προέρχεται από στημένα. Όπως στο 27’ όταν ο Ρουσκουγιέδα σημάδεψε το δοκάρι, αναλαμβάνοντας να εκτελέσει το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του έξω από την περιοχή.



Παρόλα αυτά το 0-0 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι δύο μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά πιο θεαματικό. Είχε καλό ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να ανεβάζει στροφές, παρασέρνοντας και τους γηπεδούχους. Από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Πιο κοντά πάντως στη νίκη πλησίασε ο Πανθρακικός, αλλά ο Ιγκόρ δεν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 83ο λεπτό.







Η εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου (Κάσες 58'), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης (Μάρτινς 77'), Ποτουρίδης

Στον πάγκο παρέμειναν παρέμειναν οι Πασχλάκης, Χασομέρης, Μπαλδά, Βιγιαφάνε, Σέτι.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγιέδα (Μύγας 74'), Μαρτίνεζ, Κάπελ (Θεοδωρίδης 80'), Άλβες (Μορένο 66')

Στον πάγκο παρέμειναν οι Στεφανάκος, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας, βοηθοί Δαμιανός Ευθυμιάδης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής


Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ