Την αρχηγική παρέμβαση του Κώστα Παπανικολάου κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα κατέγραψε η κάμερα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τους παίκτες του δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε, καθώς «επέτρεψαν» στους Σέρβους να τρέξουν σερί και να μειώσουν σε 80-75.

Ο Κώστας Παπανικολάου απάντησε στις έντονες παρατηρήσεις του προπονητή, προκειμένου να ηρεμήσει την κατάσταση και να συγκεντρωθούν άπαντες στα κρίσιμα τελευταία λεπτά του ματς.

«Μετά αυτά ρε κόουτς, μετά. Πάμε να κερδίσουμε το ματς», ήταν τα λόγια του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», με τον έμπειρο προπονητή να του δίνει το χέρι.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνεις ένα απίστευτο παιχνίδι κάθε φορά - Ακόμα είμαστε στο 60%»

Μπατίστ: «Υπήρχαν αρκετά θέματα, κυρίως στην άμυνα» - Τι είπε για την επιστροφή Σλούκα και Ναν

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Μπαρτζώκας: «Δείχνει πολλά για την προσωπικότητά μας αυτή η νίκη - Έπρεπε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια»

Γιανάι: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Γιαννακόπουλου - Όλοι τον λένε τρελό, αλλά είναι στρατηγικός και παθιασμένος»

Τα highights από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «πράσινοι»: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ