Ανατράπεται το 4-1 της Ντόρτμουντ από τον πρώτο αγώνα;

Δύσκολα.

Όμως, ο Ίκερ Κασίγιας δεν θεωρεί καταδικασμένη την Ρεάλ Μαδρίτης για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αρχηγός των Μαδριλένων αντιλαμβάνεται πλήρως την –δικαιολογημένη- στεναχώρια των οπαδών και ξεκαθάρισε πως οι 11 που θα ξεκινήσουν στον επαναληπτικό του «Μπερναμπέου» θα καταθέσουν και την ψυχή τους για να κάνουν περήφανο τον κόσμο.

«Την επόμενη Τρίτη έχουμε ακόμη μια ευκαιρία. Είμαστε απογοητευμένοι και πληγωμένοι από το αποτέλεσμα (4-1). Αντιλαμβάνομαι πως οι φίλοι της ομάδας είναι… αηδιασμένοι από την χθεσινή ήττα. Ούτε να φάνε μπόρεσαν καλά-καλά, ενώ σίγουρα δεν ξύπνησαν με την καλύτερη διάθεση σήμερα. Πόσω μάλλον όσοι μας ακολούθησαν στην Γερμανία. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, έχουμε περάσει 10 μήνες μαζί την φετινή σεζόν και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τον επαναληπτικό, ούτως ώστε να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως το πρώτο ματς ήταν απλά μια κακή ημέρα…».

«Δεδομένα είναι σκληρό να χάνεις το πρώτο ματς ενός ημιτελικού με 4-1. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι μας σε πέντε μέρες θα είναι στο Μπερναμπέου για να μας υποστηρίξουν για να προκριθούμε στον τελικό, όπως κάνουν όλη την σεζόν. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα του παρελθόντος, όπου μια πρόκριση φαινόταν χαμένη από το πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Σαν αρχηγός και παίκτης της Ρεάλ, ζητώ από τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο Μπερναμπέου και να δώσουν και την ψυχή τους για εμάς. Οι 11 που θα αγωνιστούν, θα κάνουν τα πάντα για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!