Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι για το Basketball Champions League, επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεπερνώντας την ιογενή γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι (26/1, 17:30) με την ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, κάτι που ικανοποίησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.