Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου κινούνται όλοι και όλα στην ΑΕΚ.

Η προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου άρχισε σήμερα (μετά το χθεσινό ρεπό) με μοναδικό πρόβλημα τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Στις πρώτες σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ είναι να παρατάξει το σχήμα και τα πρόσωπα των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, δηλαδή τους Ανέστη, Γκάλο, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στα Σπάτα στις 10.30 το πρωί, ενώ νωρίτερα θα γίνει η media day για τον τελικό Κυπέλλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.