Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να λείπει-λόγω υποχρεώσεων με τη Βοσνία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ-αλλά η σκληρή δουλειά άρχισε και χωρίς αυτόν για τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καρπενήσι και μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης άρχισαν τα… βασανιστήρια. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ τρέξιμο στο στίβο του αθλητικού κέντρου, ενώ την Κυριακή το πρωί θα υπάρχουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης (βάρη και τρέξιμο) και το απόγευμα μπάσκετ και τακτική στο κλειστό.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Διαμαντίδης, Φώτσης, Παππάς, Μποχωρίδης, Διαμαντάκος, Νέλσον, Μπατίστα, Σλότερ, Παπαγιάννης, Κόνιαρης, καθώς και ο Αλέξης Σπανός, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα πάει στο Καρπενήσι την Κυριακή λόγω μιας προσωπικής υποχρέωσης που είχε, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα θα ενσωματωθούν Χαραλαμπόπουλος και Γιάνκοβιτς. Ο Τζέιμς Γκιστ έχει πάρει άδεια και θα ενσωματωθεί αργότερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει να αναλάβει την Εθνική Ισραήλ ο Δέδας»

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε για δύο χρόνια και παραχωρήθηκε δανεικός στη Μύκονο ο Ιατρίδης

Όσμαν: «Στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να είμαι ηγέτης»

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»