Μία πρωινή προπόνηση περιλάμβανε η σημερινή ημέρα (Πέμπτη, 25/7) για τον Εργοτέλη, ο οποίος το απόγευμα δίνει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Παύλο της Νάουσας, κόντρα στη Βέροια (18:00).

Στο πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό (24/7 κόντρα στο ΠΑΟΚ 2-0) ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι αφιερώθηκαν σε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τεχνικής.

Με χαρά είδε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης, τον Πεσόα Ουέλινγκτον να επιστρέφει σιγά-σιγά, δεδομένου ότι στο σημερινό πρόγραμμα άρχισε τρέξιμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονείται με την Άαρχους ο Γιόνσον μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ

Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Κοτσόλης

Τσακίρης: «Τι πιστεύουν οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα ότι θ’ αυξήσει τις πιθανότητες της ΑΕΚ για Champions League»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»