Ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης της La Liga γίνεται από σήμερα, καθώς οι σύλλογοι στις δύο πρώτες κατηγορίες θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε γκρουπ έως και 10 παικτών.

«Η επιβεβαίωση της επιστροφής της ομαδικής προπόνησης θα συμβάλει στην εξισορρόπησή της», δήλωσε ο πρόεδρος της λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Movistar την Κυριακή. «Είναι πολύ σημαντικό όλες οι ομάδες να προπονούνται στο ίδιο επίπεδο και είμαστε ευγνώμονες που ισχύει τώρα».

Από τις 12 Μαρτίου το πρωτάθλημα είχε κατεβάσει ρολά. Οι σύλλογοι ξεκίνησαν ατομικές προπονήσεις στις αρχές Μαΐου και το επόμενο βήμα θα είναι να προχωρήσουν σε πλήρη προπόνηση προτού ξαναρχίσουν αγώνες χωρίς θεατές, οι οποίοι πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την επιτροπής Υγείας της κυβέρνησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!