Ο Άρης Ασβεστάς, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των παράνομων στοιχηματισμών στο ελληνικό μπάσκετ, με τους έξι συλληφθέντες να παραμένουν απόψε στη ΓΑΔΑ και να οδηγούνται αύριο στον ανακριτή.

Όπως εξήγησε, αναμένεται να ενημερωθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και είναι πιθανό να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Μετά την ολοκλήρωσή τους, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο δημοσιογράφος στάθηκε επίσης στα στοιχεία της δικογραφίας, κάνοντας λόγο για οκτώ μαρτυρίες και περίπου 60 αγώνες που φέρονται να είναι χειραγωγημένοι. Παράλληλα, σημείωσε ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της έρευνας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών που θα μπορούσαν να απαγορεύουν στους εμπλεκόμενους την ενασχόληση με το μπάσκετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»

Γιαννακόπουλος: «Αναμένω έστω και τώρα την ανατροπή της ντροπής - Πιστέψατε ότι θα με εξαντλήσετε και χάσατε»

Παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ ο Μαυραγάνης

ΣΕΦ: Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ οι δύο αιτήσεις αναστολής για την ενεργειακή αναβάθμιση

Σκάνδαλο Μπάσκετ: Ο διεθνής Τύπος ασχολείται με τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ