Ο Άρης Ασβεστάς μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλο το ρεπορτάζ για τα όσα έγιναν στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας.

Το φλέγον θέμα ήταν το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανακοινώνει πως βρήκε τετραετή τηλεοπτικά συμβόλαια για τις 9 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος και την πλευρά του Παναθηναϊκού να αντιδρά.

Όπως, ωστόσο, σημείωσε ο Άρης Ασβεστάς, «… αυτό δεν είναι κεντρική διαχείριση, αλλά κάτι άλλο» σημειώνοντας τις ενέργειες που είχαν γίνει από πλευράς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ ισομερή κατανομή της τηλεοπτικής πίτας.

Επίσης, σημείωσε πως ένα non paper που προφανώς μοιράστηκε από πλευράς Ολυμπιακού, μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα και ως επίσημη ενημέρωση της λίγκας, με την ίδια διατύπωση.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις συζητήσεις για το ημιαυτόματο οφσάιντ και την τεχνολογία γραμμής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ, θα μοιράσει δωρεάν κασκόλ στους μικρούς φίλους της στο Πανθεσσαλικό

Τσακίρης: «Συγκλονιστικό αυτό που επικρατεί στον Βόλο, η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει κερδίσει τον κόσμο»

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό - Πρέπει να κάνει το 3/3 ο Παναθηναϊκός πριν την Μπέτις»

Ολυμπιακός: «Τουλάχιστον 2 ώρες πριν στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία»

ΠΑΟΚ 100: Το «4» της μνήμης – Η συγκινητική αναφορά στους επτά οπαδούς που χάθηκαν στη Ρουμανία

Παίρνει μορφή το «παλάτι»: Πλάνα από την πορεία εργασιών στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ 100: Αποκαλύφθηκε η επετειακή φανέλα με Κούδα, Βιεϊρίνια και τα αστέρια του σήμερα

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Βόλος προς τους οπαδούς της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Είναι πολλές και πάλι οι απουσίες στον ΠΑΟΚ και θα βάλει ξανά έναν χαφ στο ''10''»

Παγκάκης: «Καυτή τριάδα αγώνων για Παναθηναϊκό-Στο χέρι του η τετράδα»